Hold deg ajour

Hvert år flytter 650.000 mennesker, det dør 42.000 og 570. 000 kjøretøy skifter eiere. Vi hjelper deg å holde dataene dine ajour. Det gir økt inntjening og du fremstår mer proff.

Økt ROI

Når du har oppdatert kundedatabasen, slipper du å sende faktura til feil person, eller i verste fall til noen som er død. Det gir utgangspunktet for en god dialog – noe som kan lede til salg og økt inntjening for deg. Slik det bør være.

Løsninger som passer dere

Kanskje kan det være riktig for ditt foretak å kjøpe engangsvasker, eller kanskje trenger dere automatisk og fortløpende oppdatering. Våre rådgivere har lang erfaring, og hjelper deg å avdekke behov og finne gode og løsninger for din virksomhet.

Velg blant disse ajour-tjenestene:

1.Vask

infotorg byr på et bredt og sammensatt utvalg av kilder med svært høye krav til kvalitet. Du kan velge en vask av data som dere har, som adresser eller navn, og dere kan legge til nye opplysninger.

Når din kundeportefølje blir matchet opp mot aktuelle registre blir avvik og endringer synlige. Etter en vask er dere rustet med kunnskap som kan øke kvaliteten på dataene.

2. Uttrekk

Må du vite noe om en spesiell kundegruppe? Vil du kommunisere til bare deler av befolkningen? Når du bestiller et uttrekk henter vi ut data fra ulike kilder på grunnlag av kriterieriene du har spesifisert. For eksempel kan du få informasjon om alle foretak innenfor en kommune, eller sektor eller oppdaterte navn- og adresseopplysninger på 6-åringer bosatt i din kommune. Du kan også få antallsrapporter og statistikker.

3. Vedlikehold

Du kan gjøre det enkelt for deg selv. Når du bestiller vedlikehold får du ajourhold av data i kundeporteføljen din over tid. Når data endres i kilderegisteret rapporterer vi endringene. Enkelt og greit. Send oss din kundeportefølje via SFTP, så utfører vi en første innledende vask hvor vi indentifiserer data og legger til oppdatert informasjon.

Her kan du finne beskrivelser og dokumentasjon for ajourtjenestene som tilbys via infotorg

Våre ajourtjenester

For mange av innholdstjenestene tilbyr Tietoevry også ajourtjenester. Det er vask, vedlikehold, uttrekk, analyser. Her finner du beskrivelser og dokumentasjon.

Les mer

Vil du vite mer om tjenestene våre

Les mer om hvilke tjenester du kan få tilgang til via infotorg. Det er gratis å bli kunde, og du betaler kun for oppslag i tjenestene.

Se alle tjenester

Trenger du hjelp?

Har du flere spørsmål eller problemstillinger du lurer på, ta kontakt så kan vi hjelpe deg

Kontakt kundeservice