Om Infotorg

Om Infotorg
Om Infotorg

Infotorg.no er en dataportal som gir tilgang til over 30 ulike datatjenester og dataregistere, og er levert av Tietoevry - det ledende nordisk IT-selskapet. Infotorg er ukentlig besøkt av bortimot 50 000 brukere, og tilbyr også integrasjonsmuligheter av datakilder rett inn i dine egne systemer.

Få all informasjon på et sted

Informasjonstjenester fra over 30 offisielle datakilder er grunnlaget for vår omfattende data portal, og vi jobber kontinuerlig med å finne flere kilder og utviklere flere tjenester. Dette gir deg som kunde mulighet til å bruke oppdatert data til å støtte beslutningsprosesser enten det er eiendom-, person, kjøretøy, kreditt eller foretaksinformasjon. Vi leverer til de fleste kommuner i tillegg til store konsern, små og mellomstore bedrifter samt rene start-up virksomheter. Noen av hovedtjenestene våre er:

Eiendom

All informasjon du trenger for et godt beslutningsgrunnlag ved kjøp, salg, utbygging og forvaltning av eiendom får du via Infotorg. Hos oss finner du juridiske, tekniske og økonomiske dokumenter tilknyttet alle eiendommer i Norge. Få korrekt informasjon på eiendommen med én gang.

Person

Personinformasjon er tilgjengelig på Infotorg.no fra Folkeregisteret, Arbeidsgiver- og arbeidstakerregisteret og flere. Når du skal finne opplysninger om en eller flere personer, finner du det her. Det kan være spørsmål om flytting, endringer i sivilstand, eller arbeidsforhold i Norge.

Foretak

Trenger du oversikt over næringslivet? Ofte er denne informasjonen spredt over flere registre. I vår tjenester har du disse dataene samlet på ett sted. Du finner informasjon om foretaksnavn, regnskap, kunngjøringer, bransje, styremedlemmer eller hvem som er daglig leder.

Kjøretøy

For at du skal kunne innhente informasjon om kjøretøy på en effektiv måte, har vi tilrettelagt tjenester som gir deg all informasjon du måtte trenge – på ett sted. Enten du skal saksbehandle, vurdere verdi, få oversikt over eierskap til kjøretøy eller kun sjekke heftelser. Informasjonen kommer fra de sentrale kildene, alltid oppdatert og etterrettelig.

Kreditt

Å ta korrekte beslutninger vedrørende finansiering, avtaleinngåelser og leveranser, kan være avgjørende for om du lykkes eller ikke i dagens marked. Våre rapporter gir deg det beste beslutningsgrunnlaget, alltid med oppdatert informasjon fra Norges ledende kredittopplysningsmiljøer.

Data ajourhold, analyse og vask

Vi gir deg nøkkelinformasjon på den måten som passer din virksomhet best, og leverer i tillegg dataanalyse, ajourhold og avanserte databehandlertjenester for forvaltning og verdiøkning av dine egne data og registre.

En av våre databehandlertjenester er Masterdata, eller SMART data-ajourhold. Tietoevry som databehandler kan etablere dedikerte sentraliserte masterdataløsninger for å sikre både tilgangskontroll, rettigheter, sikkerhet, konsistens og generell datakvalitet på dine kunde- eller innbyggerdata.

Vil du vite mer om tjenestene våre

Les mer om hvilke tjenester du kan få tilgang til via Infotorg. Det er gratis å bli kunde, og du betaler kun for oppslag i tjenestene.

Se alle tjenester