Effektive varslingstjenester for kommuner

Effektive varslingstjenester for kommuner

|

Effektiv kommunikasjon med innbyggerne er en hjørnestein for kommuner for å kunne tilby gode tjenester. I partnerskap med Stix ønsker Infotorg å tilby avanserte varslingstjenester til kommuner.

Tjenesten Stix Reach gir kommuner en unik mulighet til å kommunisere med alle sine innbyggere eller velge spesifikke grupper innenfor et definert geografisk område, på en sikker og rask måte.

Send viktige varslinger til innbyggere med Stix Reach

Det er ulike type varslinger en kommune sender ut til sine kunder, som for eksempel:

  • Driftsforstyrrelser innenfor vei, vannforsyning og avløp
  • Henting av avfall
  • Henting av juletre
  • “Ikke bad ved badestrender pga bakterier” og flere.

Befolkningsvarsling på sitt beste

Stix Reach tilbyr en webbasert løsning som gjør det mulig å sende ut varsler via tekstmeldinger, mail og taleoppringninger. Det kan identifiseres mottakere ved hjelp av Kontakt- og reservasjonsregisteret, eller basert på grupper definert på kart eller forhåndsdefinerte segmenter. Løsningen tilpasses sømløst til nettleseren på datamaskiner, mobiltelefoner og nettbrett. For kommunale og statlige enheter tilbyr vi selektive uttrekk av mottakere basert på registrert befolkningsdata.

Med Stix Reach kan du varsle flere hundre tusen mottakere på kort tid. Tjenesten tilbyr omfattende rapportering. Du får detaljert informasjon om status, mottakere, hendelsestidspunkt med mer. All informasjon lagres på servere lokalisert i Norge, i samsvar med GDPR, Folkeregisterloven og Arkivloven.

Tilgang til offentlige registre og datakilder

Stix Reach er integrert med flere offentlige registre, inkludert Folkeregisteret og eiendomsregisteret/matrikkel data, via infotorg. Dette for å sikre korrekt mottakerinformasjon ved varslinger, noe som kan eliminerer behovet for kompleks håndtering av geodata eller spesifikke vilkår knyttet til registre.

Med Stix Reach kan du trygt navigere i varslingsprosessen uten å måtte bekymre deg for tekniske detaljer eller administrasjon av registerdata.

Kundetilfredshet og anbefalinger

Vi får gode tilbakemeldinger fra kommunal sektor på tjenesten. En av våre kunder, Værøy kommune benytter Stix Reach til å sende blant annet:

  • Befolkningsvarsling knyttet til renovasjon
  • Generell informasjon til kommunens innbyggere
  • Gruppebasert (intern) varsling

"Vi har brukt varslingsløsningen Reach i flere år. Vi er veldig fornøyde med spesielt brukergrensesnittet. Det er enkelt å ta i bruk, og våre innbyggere får nødvendige varslinger ved behov." sier Erling Sandnes, Rådmann Værøy kommune.

Vil du vite mer?

Vil du ha mer informasjon om hvordan Stix Reach kan være til nytte for din kommune? Kontakt oss i dag på onlineservice@tietoevry.com.

Kontakt oss

All informasjon om bolig og eiendom

Skaff deg enkel og rask tilgang til all informasjon om bolig og eiendom.

Les mer og bestill

Relaterte tags