Få full oversikt med Kjøretøyproduktene på Infotorg

Få full oversikt med Kjøretøyproduktene på Infotorg

|

Infotorg tilbyr et bredt spekter av kjøretøysprodukter som gir deg omfattende innsikt i kjøretøyet registrert hos Statens vegvesen og i andre databaser. Disse produktene er utformet for å gi deg pålitelig informasjon som spenner fra eierhistorikk og tekniske spesifikasjoner til verdivurderinger og innblikk i pris.

Få tilgang til all kjøretøyinformasjon samlet i våre registre:

Infotorg Kjøretøy: komplett oversikt

Infotorg Kjøretøy gir deg all informasjon som registreres om et kjøretøy hos Statens vegvesen og som er allment tilgjengelig. Dette er eier og medeier informasjon, leasingtaker om bilen er leaset, mengder av teknisk informasjon, om kjøretøyet er eu-godkjent og når kjøretøy skal inn til neste eu-kontroll.

Bruktbilverdi

-I Bruktbilverdi finner du ut hva kjøretøyet er verdt i bruktmarkedet i dag utfra gjennomsnittlig kjørelengde eller spesifikk kjørelengde. Tjenesten gir deg en forståelse av kjøretøyets økonomiske verdi, som kan være avgjørende ved salg eller forsikringsformål.

OFV Kjøretøydata: historisk prisinformasjon

-I OFV Kjøretøydata kan du finne ut hva kjøretøyet kostet som ny modell i Norge. Dette kan være avgjørende informasjon for å forstå avskrivningsverdien og den historiske prisen til kjøretøyet. Tjenesten gir deg verdifull kontekst for å ta informerte beslutninger.

Det skal være lett å finne god informasjon på infotorg! Informasjon du kan stole på.

Bli kunde

All kjøretøyinformasjon på ett sted

Her finner du informasjonen du normalt finner i vognkortet på en bil, for alle typer kjøretøy i Norge.

Bestill her