Få kontroll og oversikt over dine betalingsmeldinger

Få kontroll og oversikt over dine betalingsmeldinger

|

Betalingsmeldinger mellom deg og bank kan skape ganske mye frustrasjon hvis du fortsetter å gjøre dette manuelt. Opplasting og godkjenning i nettbanking kan ta unødvendig lang tid. Myndigheter setter stadige strengere sikkerhets krav til denne type kommunikasjon. Så hvordan kan du automatisere prosessen, tilfredsstille krav og få raskere innbetalinger?

Samhandling med dine kunder og leverandører

PEPPOL (Pan-European Public Procurement On-Line) er et europeisk nettverk for elektroniske innkjøp som gjør e-handel og e-innkjøp enklere. For å bli del av PEPPOL-nettverket, må din bedrift gå via et aksesspunkt. PEPPOL fungerer som et slags elektronisk postkontor som sender og mottar efakturaer, handels- og bankmeldinger på dine vegne. Her kan du lese hvordan PEPPOL Aksesspunkt fungerer i praksis.

Gjør din hverdag enklere med betalingsmeldinger via PEPPOL Aksesspunkt

Mange statlige og private bedrifter benytter Aksesspunkt allerede. Nå har de fått mulighet til å sende betalingsmeldinger via samme trygge infrastrukturen. Alle meldinger blir kryptert på vei mot og fra bankene. I tillegg støtter banker samme standard for overføring av bankfiler. De betyr at det blir enkelt for deg å bruke tjenesten mot mange banker.

Med Aksesspunkt kan din virksomhet effektivisere manuelle prosesser og betalingsmeldinger går helt automatisk mellom deg og bank. Vi hjelper deg med å ta i bruk modulen for Betalingsmeldinger.

Lær mer om muligheter rundt betalingsmeldinger

Kom i gang med automatiske betalingsmeldinger

Tenk deg en feilfri kommunikasjon mellom deg og dine kunder og leverandører. Blir ikke hverdagen enklere da?

Les mer

Relaterte tags