Folkeregisteret moderniseres

Folkeregisteret moderniseres

Norge får nytt Folkeregister. Moderniseringsarbeidet pågår for fullt. TietoEVRY har vært en tilbyder av informasjon fra Folkeregisteret i mer enn 30 år og vil også tilby Folkeregisterdata fra modernisert Folkeregister. Du som kunde skal oppleve en problemfri overgang til nytt Folkeregister.

TietoEVRYs rolle i moderniseringen av Folkeregisteret

Opplysninger fra Folkeregisteret er en helt sentral kilde for personopplysninger for mange offentlig og private virksomheter over hele landet. TietoEVRY er i dag eneste distributør av Folkeregisteropplysninger og bistår Skatteetaten i Modernisering av Folkeregisteret. Korrekt og oppdatert informasjon er avgjørende for riktige beslutninger for mange tusen saksbehandlere i privat og offentlig sektor.

Skatteetaten vil tilby nye grensesnitt og nye tjenester i modernisert Folkeregister. Eksisterende grensesnitt og tjenester fra Skatteetaten som ikke besluttes videreført, vil bli sanert.

TietoEVRY vil være distributør av dagens Folkeregister frem til 31.12.2021. Fra 2022 skal vi tilby Modernisert Folkeregister.

En problemfri modernisering for deg som kunde

TietoEVRY vil videreføre formidlingen av Folkeregisterdata i nåværende teknisk format, etter 2021. Det er merkantile endringer som må foretas, men systemleverandørene og konsumentene avgjør selv om og når de ønsker å tilpasse seg endringene i Folkeregisteret.

TietoEVRY vil også tilby ny funksjonalitet og nytt informasjonsinnhold, basert på Skatteetatens nye tjenester. Dette tilpasses dagens tjenester og leveranser.

Ønsker dere å være pilotkunde for modernisert folkeregister eller har andre spørsmål er det bare å ta kontakt med Tore Andre Godager, produktsjef infotorg

Kontakt oss

Vil du vite mer om Folkeregisteret?

EVRY er leverandør av informasjon fra Folkeregisteret for Skatteetaten. Her finner du juridisk informasjon om personer i Norge.

Les mer og bestill