God Jul og Godt Nytt År fra oss i infotorg

God Jul og Godt Nytt År fra oss i infotorg

|

Juletiden nærmer seg og med dette tiden for oppsummering av 2020. Vi håper at du som kunde og bruker av infotorg er fornøyd med våre tjenester.

I et utfordrende år har infotorg levert samfunnskritisk data og tjenester

Rollen som formidler over Norges største dataregistre, er spesielt viktig når samfunnet står over utfordringer. Det sentrale folkeregisteret, Kjøretøyregisteret, Eiendomsregisteret og Gjeldsregisteret bidrar alle til større forståelse til hva som skjer, og er viktig for å kvalitetssikring av beslutninger. Å være ansvarlig for formidling av data fra disse registrene er en rolle vi er bevisste på, og har fokus på å opprettholde høy kvalitet på også fremover. Vi fortsetter samtidig å forbedre tjenestene våre ytterligere, og har i 2020 lansert et nytt Kjøretøyregister, Foretaksregister og en helt ny Boligverditjeneste i samarbeid med Prognonsesenteret AS. Infotorg har også satt nye rekorder når det gjelder bruk, som viser at våre tjenester er til nytte!

Nytt design og bedre brukeropplevelse

I det 2021 vil vi fortsette med forbedringer, og løfte flere av våre register på nytt design, med enklere søkefunksjonalitet for deg som bruker. Folkeregisteret og Eiendomsregisteret er tjenester som har høyt fokus, men vi ta gjerne kontakt dersom det er andre eller nye områder vi bør jobbe med.

Modernisert Folkeregister

I begynnelsen av 2021 vil infotorg og TietoEVRY være klare for å ta imot kunder som ønsker web-oppslag og integrasjon mot det moderniserte Folkeregisteret (FREG) via våre eksisterende løsninger - fiks ferdig. Løsningene er ferdigutviklet, du trenger ikke å endre noen av fagapplikasjonene dine. Overgangen er i hovedsak avtalemessig i forhold til tilganger og fullmakter. Du vil beholde eksisterende brukertilganger og integrasjoner med fagapplikasjoner. Våre løsninger benytter det nye grensesnittet for modernisert Folkeregister hos Skatteetaten, og vi sørger for sikker tilgangskontroll via Maskinporten fra Digitaliseringsdirektoratet. Har du spørsmål om det moderniserte Folkeregisteret – ta gjerne kontakt med oss.

God Jul og Godt Nytt År fra oss i infotorg

Vi vil gjerne benytte anledningen til å takke for et godt samarbeid i 2020 og ønsker alle våre kunder en riktig god jul og godt nytt år. Vi ser frem til et spennende og innholdsrikt 2021.