Hva er boligen din verdt?

Hva er boligen din verdt?

|

Det siste året har boligprisene steget med 12,2% på landsbasis, på toppen av en betydelig vekst de siste årene. På infotorg sin nye tjeneste Boligverdi kan du nå sjekke hva dette betyr for din bolig eller boligportefølje. Vi har over 2,8 millioner fritids- og helårsboliger i vår database.

Boligverdi gir et raskt verdiestimat

Boligprisene har steget betydelig de siste årene, og hittil i år har det blitt solgt opp mot 33 000 boliger, som er ny rekord. Prisveksten varierer selvsagt fra område til område med sterkest vekst siste 12 måneder i Oslo med en oppgang på 15,7 prosent. Tromsø har hatt svakest utvikling med en oppgang på 7,3 prosent. En stor endring i boligverdi kan gi økte muligheter til å reforhandle boliglånet.

Når du skal finne verdien av en eiendom i infotorg, så logger du inn på portalen og bruker boligverdisøket i venstremargen. Er du ikke bruker av infotorg, ta kontakt med oss – så ordner vi det raskt.

Boligverdi søk.jpg

Vi gir deg et godt grunnlag for grønne lån på bolig

Vår tjeneste Boligverdi er utviklet for å gi deg et best mulig prisestimat på en bolig. Tjenesten er utviklet i samarbeid med Prognosesenteret – et av Norges ledene selskap innenfor boligstatistikk. Jo bedre sammenlignbare data vi har fra nabolaget, desto sikrere er vi på estimatets treffsikkerhet. Det kan forekomme avvik fra verdiestimatet i bolig søket og meglers prisantydning, da tilstanden på boligen også spiller inn.  
Har du gateadresse eller gårds- og bruksnummer har du alt du trenger for å finne verdien på en bolig.

I Boligverdi får du:

  • Estimert verdi
  • Prosentvis verdiendring siste 90 dager
  • Estimert energiforbruk
  • Omsetninger i området
  • Bygningstype med areal
  • Areal
  • Andre boliger solgt i nærområdet

Om boligen har en høy energiklasse kan den også kvalifisere for såkalte «grønne lån» som flere banker nå tilbyr. Det betyr lavere rente og bedre betingelser for den som eier bolig.

Du kan også kombinere et søk på Boligverdi med et søk i Eiendomsregisteret, og dermed få en komplett oversikt over alt som har med din bolig eller boligportefølje.

Kontakt oss for mer informasjon

Hent informasjonen du trenger på en enkel og intuitivt måte fra infotorg.

Bestill tilgang til Boligverdi

All informasjon om bolig og eiendom

Skaff deg enkel og rask tilgang til all informasjon om bolig og eiendom.

Les mer og bestill