infotorg er din partner på Kjøretøyinformasjon

infotorg er din partner på Kjøretøyinformasjon

|

Behov for kjøretøyinformasjon har ikke blitt mindre de siste årene. Utvikling av digitale løsninger for forsikring, finans, politi, bomselskaper, kommune eller bilberging krever tilgang til oppdaterte data fra troverdige kilder. Det har vi på infotorg lang erfaring med. Anngrim Olsvik forteller hvordan vi bistår ulike aktører med tilgang til kanskje det bredeste kjøretøyinformasjons-tilbudet i markedet.

Product Manager i infotorg – Anngrim Olsvik har ansvaret for blant annet tjenesteområdet Kjøretøy. Det består av flere produkter for den bil- og båtinteresserte bruker.

Her finner man Kjøretøyregisteret, infotorgKjøretøy, OFV Kjøretøydata, Bruktbilverdi og Småbåtregisteret. Til sammen gir dette brukeren kanskje Norges mest komplette samling av informasjon om kjøretøy til lands og til vanns, sier Anngrim Olsvik.

Foruten informasjon om hvem som eier et kjøretøy, finner man en rekke tekniske opplysninger når man søker på Kjøretøytjenestene. Lurer du på hva et kjøretøy kostet som ny i Norge, finner man denne opplysningen i OFV Kjøretøydata. Hva bilen er verdt i bruktmarkedet i dag får man vite i produktet Bruktbilverdi. Og hvem som eier en fritidsbåt kan man enkelt finne ut i Småbåtregisteret.

Samarbeidspartnere på kjøretøyinformasjon

Alt dette er mulig gjennom et nært samarbeid med infotorgs partnere, kan Olsvik fortelle. Enkelte partnerskap går tilbake helt til 1990-tallet. Infotorg samarbeider tett med Statens vegvesen, Opplysningsrådet for veitrafikken, Rødboka AS og Redningsselskapet.

God informasjon blir til gjennom etterrettelige og oppdaterte data. Dataene henter vi fra våre partnere og sørger for at dataene enten er oppdatert i sanntid eller med de intervallene infotorg lover. Kvalitetsdata kan også integreres med bedriftens fagsystemer.

Vi på infotorg sørger for at registrene blir presentert på en enkel måte i vårt webgrensesnitt slik at informasjonen kan hentes ut enklest mulig ett sted – nemlig på infotorg.

Kontakt oss for mer informasjon

Kontakt oss

All kjøretøyinformasjon på ett sted

Her finner du informasjonen du normalt finner i vognkortet på en bil, for alle typer kjøretøy i Norge.

Les mer og bestill