infotorgKreditt lanseres snart

infotorgKreditt lanseres snart

|

Vi utvider tjenestetilbudet på infotorg. Fra sensommeren tilbyr vi et fullverdig kredittopplysningsprodukt: infotorgKreditt. Du kan allerede nå melde din interesse for å jobbe med vårt Rest-API for å planlegge integrasjon mot infotorgKreditt.

I samarbeid med Creditsafe har vi utviklet en helt ny kredittopplysningstjeneste - infotorgKreditt.

infotorgKreditt gjøres tilgjengelig for markedet på infotorg, eller som integrert løsning via API-integrasjon (Rest-API) direkte inn i ditt fagsystem.

Få innsikt i kundens risiko

En kredittvurdering gir deg full oversikt over kundens kredittverdighet og betalingsevne. Ved å avdekke risiko kan du unngå store kredittap, og samtidig si ja til flere sunne kunder.

Med vår tjeneste infotorgKreditt får du enkelt oversikt over kundens kredittverdighet, og om kunden vil være i stand til å betale. Med riktig og oppdatert informasjon har du et bedre grunnlag for å si ja til gode forretninger, kreve forskuddsbetaling, eller fastsette andre vilkår for kunder med høy risiko.

En kredittvurdering er også et nyttig verktøy for å bekrefte at du er i kontakt med riktig juridisk person eller bedrift. På denne måten kan du forsikre deg om at du ikke gjør forretninger med en bedrager.

Webgrensesnitt

Få øyeblikkelig tilgang til kredittrapporter om norske foretak og privatpersoner, på infotorg. Tjenesten lanseres sensommeren 2023.

API og integrasjon

Få oppdaterte kvalitetsdata integrert direkte inn i ditt CRM- eller ERP-system, og dra nytte av hendige funksjoner som blant annet automatiserte beslutninger.

Meld din interesse nå på onlineservice@tietoevry.com.

Kontakt oss

All kjøretøyinformasjon på ett sted

Her finner du informasjonen du normalt finner i vognkortet på en bil, for alle typer kjøretøy i Norge

Les mer og bestill

Relaterte tjenester