Modernisert Folkeregister

Modernisert Folkeregister

Norge får nå et nytt modernisert Folkeregister. TietoEVRY har vært en tilbyder av informasjon fra Folkeregisteret i mer enn 30 år og vil også tilby Folkeregisterdata fra modernisert Folkeregister. Du som kunde skal oppleve en enkel og trygg overgang til nytt Folkeregister.

TietoEVRYs rolle i moderniseringen av Folkeregisteret

Opplysninger fra Folkeregisteret er en helt sentral kilde for personopplysninger for mange offentlig og private virksomheter over hele landet. TietoEVRY er i dag eneste distributør av Folkeregisteropplysninger og bistår Skatteetaten i Modernisering av Folkeregisteret. Korrekt og oppdatert informasjon er avgjørende for riktige beslutninger for mange tusen saksbehandlere i privat og offentlig sektor.

TietoEVRY er distributør av dagens Folkeregister frem til 31.12.2021. I mellomtiden lager vi nye løsninger for det Moderniserte Folkeregisteret som vi vil tilby til alle våre kunder.

Hvis du ikke ønsker å endre til det moderniserte Folkeregisteret nå, vil vi bistå deg med videreføring av de tjenestene du benytter mot dagens Folkeregister.

Enkel og trygg overgang til det nye Folkeregisteret

TietoEVRY vil videreføre formidlingen av Folkeregisterdata også etter 2021. Det er merkantile endringer som må foretas, men systemleverandørene og konsumentene avgjør selv når de ønsker å tilpasse seg endringene i Folkeregisteret.

TietoEVRY vil også tilby ny funksjonalitet og nytt informasjonsinnhold, basert på Skatteetatens nye tjenester. Dette tilpasses dagens tjenester og leveranser.

Kontakt oss

Vil du vite mer om Folkeregisteret?

TietoEVRY er leverandør av informasjon fra Folkeregisteret for Skatteetaten. Her finner du juridisk informasjon om personer i Norge.

Les mer og bestill

Relaterte tjenester