Møt oss på NOKIOS

Møt oss på NOKIOS

|

Nå kan vi endelig møtes på NOKIOS 26. – 27. oktober i Trondheim, vi gleder oss! Vi har med mange av våre fageksperter, så husk å ta turen innom vår stand eller book et møte med oss allerede nå.

Tietoevry stiller med foredragsholdere og ressurspersoner for å diskutere digital transformasjon med deg alle dagene.

Ny teknologi og dataenes verdi er en katalysator for innovasjon i offentlig sektor

Sesjon av Tietoevry på NOKIOS.

I Norge har vi generelt en høy modenhet og stor innovasjonskraft innen digitalisering av tjenester for innbyggere og samfunn. Offentlige og private skyer er katalysatorer for å kunne tilby standardiserte komponenter, infrastruktur og hyllevare på en ansvarlig og sikker måte. Maskinlæring (ML) og kunstig intelligens (KI) flytter grenser fra tradisjonell tenkning. Det finnes gode løsninger, og mulighetsrommet er større enn det mange tror.

Samtidig er det viktig at man trekker grensen på rett sted og foretar gode risikovurderinger, og da er suksessfaktoren solid kompetanse og godt samarbeid på tvers av sektorer og aktører. I seminaret belyser vi noen av problemstillingene gjennom eksempler fra Tietoevrys arbeid.

  • Hvorfor blir digital suverenitet stadig viktigere i en moderne dataøkonomi for å sikre innovasjon av samfunnsnyttige digitale tjenester?
  • Hvordan brukes en moderne sky infrastruktur for å bygge neste generasjons programvare for sak og arkiv, og som gjør at du som bruker kan fokusere på forbedring av fagprosessen og unngå håndtering av kompleksiteten og kostnaden av ny teknologi?
  • Når KI teknologi overtar flere av oppgavene i offentlig forvaltning - hvordan kan man kontrollere den?
  • I kombinasjon med offentlige data og andre kilder kan verdien av dine data økes betydelig. Hva slags rammebetingelser, verktøy og kompetanse trenger vi for å drive automatisering og gi beslutningsstøtte?

Book en prat oss

Både før og etter seminaret er det mulig å avtale samtaler med paneldeltakere og fageksperter for utdyping av tematikken.

I tillegg finner du oss på stand under hele konferansen, for informasjon og diskusjon rundt aktuelle tema. Ønsker du et møte med oss kan du benytte lenken under, så tar vi kontakt for å avtale nærmere.

Les mer og book en prat med oss her