Partnermuligheter med nye infotorgKreditt

Partnermuligheter med nye infotorgKreditt

|

Vi utvider tjenestetilbudet på infotorg! Fra sensommeren tilbyr vi et fullverdig kredittopplysningsprodukt: infotorgKreditt. Infotorgkreditt gir deg innsikt i kundens kredittverdighet og betalingsevne. Du som partner, kan allerede nå melde din interesse og jobbe med Rest-APIet for å planlegge integrasjon mot infotorgKreditt.

infotorgKreditt er en helt ny kredittopplysningstjeneste vi har utviklet i samarbeid med vår partner Creditsafe. Produktet blir tilgjengelig i markedet på infotorg, eller som integrert løsning via API-integrasjon (Rest-API) direkte inn i ditt fagsystem.

Fordeler til deg som Partner

Som partner kan du benytte deg av våre integrasjonsgrensesnitt og produkter til fordelaktige betingelser. Mange partnere har allerede verdiøkt sine kundeleveranser ved å benytte data fra infotorgs mange kilder. Ta kontakt med oss i dag for å få mer innsikt i hva du kan gjøre sammen med oss.

Få innsikt i kundens risiko med kredittvurdering fra infotorgKreditt

En kredittvurdering gir deg full oversikt over kundens kredittverdighet og betalingsevne. Ved å avdekke risiko kan du unngå store kredittap, og samtidig si ja til flere sunne kunder. Med infotorgKreditt får du enkelt oversikt over kundens kredittverdighet, og om de vil være i stand til å betale. Med riktig og oppdatert informasjon har du et bedre grunnlag for å si ja til gode forretninger, kreve forskuddsbetaling, eller fastsette andre vilkår for kunder med høy risiko.

En kredittvurdering er også et nyttig verktøy for å bekrefte at du er i kontakt med riktig juridisk person eller bedrift. På denne måten kan du forsikre deg om at du ikke gjør forretninger med en bedrager.

Vi kan hjelpe deg som partner med å finne den beste måten å utnytte dette produktet på sammen med deres andre kundeleveranser. Vår erfaring er at kundene setter pris på denne type verdiøkning i leveransene.

Webgrensesnitt

Få øyeblikkelig tilgang til kredittrapporter om norske foretak og privatpersoner, på infotorg.no. Produktet lanseres sensommeren 2023.

API og integrasjon

Få oppdaterte kvalitetsdata innlemmet direkte inn i ditt CRM- eller ERP-system, og dra nytte av hendige funksjoner som blant annet automatiserte beslutninger.

For mer informasjon om partnerskap eller våre produkter ta kontakt med vår partneransvarlig marianne.arveng@tietoevry.com eller send en mail til onlineservice@tietoevry.com.

Kontakt oss

All kjøretøyinformasjon på ett sted

Her finner du informasjonen du normalt finner i vognkortet på en bil, for alle typer kjøretøy i Norge

Les mer og bestill

Relaterte tjenester

Relaterte tags