Postnummerendringer 1. oktober 2019

Postnummerendringer 1. oktober 2019

|

1. oktober gjennomfører Posten Norge sine årlige postnummerendringer. Husk å oppdatere dine registre, for å unngå forsinket eller feillevert post.

I oktober hvert år gjør Posten Norge endringer i postnummerstrukturen. I år blir det opprettet 42 nye postnummer. Det er i hovedsak gateadresser i byer/steder som får flere postnummer.

Oppdatert postnummertabell

Oppdaterte postnummertabeller og endringslogger finner du på bring.no. Detaljert informasjon med hvilke adresser og postboksanlegg som skifter postnummer vil bli lagt ut i uke 39.

På grunn av den forestående kommunereformen vil adressene i matrikkelen bli oppdatert allerede torsdag 19. september, det vil si en uke tidligere enn normalt. Det betyr at alle som mottar adressedata fra for eksempel Folkeregisteret eller Foretak- og enhetsregisteret vil motta oppdaterte postnummer allerede i uke 38.

Den 1. oktober endrer i tillegg noen postnummer navn og noen postnummer opphører. Det vil derfor bli lagt ut en ny oppdatert postnummertabell denne dagen.

Vi oppdaterer dine postnummer

Det er viktig at du bruker rett postnummer for at post, pakker og varer ikke skal bli forsinket, feillevert eller sendes i retur. Husk derfor å oppdatere dine registre i starten av oktober.

Ta kontakt, så hjelper vi deg.

Kontakt oss

Byer og tettsteder som endrer postnummer

Her kan du lese mer om postnummerendringene

Les mer