Slik bruker du infotorg

Slik bruker du infotorg

|

infotorg ønsker å tilrettelegge for enklere bruk av våre tjenester. Derfor har vi laget en kort introduksjonsvideo for deg som er en ny bruker/kunde hos oss. Eller for deg som ønsker mer informasjon om hvilke muligheter som finnes på infotorg.

Slik navigerer du på infotorg

I videoen under finner du nyttig tips om hvilken funksjonalitet som er tilgjengelig på infotorg. Du får introduksjon på hvordan navigere på siden etter innlogging, innblikk i tjenesteportefølje, Min side, hvordan gjøre søk i tjenester samt annen funksjonalitet. I tillegg viser vi hvordan du søker fram innhold på de ulike produktene som kan bestilles hos oss.

Bransjeinformasjon

Du finner relevant bransjeinformasjon hos oss. Det å kunne være oppdatert på hvilke tjenester og muligheter som er tidsaktuelle for din bransje kan være en forutsetning for riktig beslutninger i saksbehandling. Du finner bransjesider for Bank og Finans, Kommune, Forsikring, Kraft og Inkasso.

Tjenesterelevant informasjon

Ønsker du å lære mer om enkelte av våre tjenester, så vil du finne ytterligere tjenesterelevant innhold både på Aktuelt siden og under Alle tjenester. Har du noen spørsmål kan du finne svar på vår FAQ side. Finner du ikke det du leter etter så bruk søkeknappen eller kontakt oss. Vi er opptatt av å gi deg rask og riktig respons.

Kontakt oss

Bli kunde

Det er gratis å bli kunde på infotorg, du betaler kun for oppslag i tjenestene.

Bestill tilgang her