Viktig informasjon vedrørende regionsreformen 1.1.2024

Viktig informasjon vedrørende regionsreformen 1.1.2024

|

Stortinget har vedtatt å dele opp tre av dagens fylker til sju nye fylker, samt å dele en kommune i to nye. Det gjelder fylkene Viken, Vestfold/Telemark og Troms/Finnmark, samt Ålesund kommune. Endringene trer i kraft 1. januar 2024.

Hva betyr disse endringene?

Disse endringene medfører at ca 2,1 millioner personer, 700.000 virksomheter og 50 millioner eiendommer får nytt kommunenummer.

Folkeregisteret vil være tilgjengelig som normalt for oppslag i hele perioden mens oppdateringene utføres – dvs i løpet av 1. og 2. januar 2024.

Brønnøysundregistrene melder at løsningen for Enhets-/Foretaksregisteret som benyttes i Infotorg, vil være utilgjengelig i tidsrommet fra 31.12.23 kl 10:00 og frem til ettermiddagen 1.1.2024.

For våre kunder som har faste filleveranser vil de fleste følge avtalt kjøreplan. Leveranser 1.1 vil utsettes pga reformen for at oppdaterte kommunenummer skal bli med i disse leveransene når kildene hos Skatteetaten og Brønnøysundregistrene er klare og når de er oppdatert hos oss. I tillegg reduserer dette belastningen på de offentlige tjenestene, noe som bidrar til at alle kommer i mål i henhold til planen.

Les mer om endringene her:

Kontakt oss

Har du spørsmål – Ta kontakt onlineservice@tietoevry.com

Kontakt oss

Likningsopplysninger privat

Trenger du likningsopplysninger om en norsk skatteyter? I Likningsopplysninger får du informasjon fra de to siste likningsårene for alle skattytere i Norge. Skatteetaten er ansvarlig for oppdateringene, få tilgange her.

Les mer

Relaterte tjenester