Webinar: Kjenn dine kunder – AML/KYC datatjenester for advokater

Webinar: Kjenn dine kunder – AML/KYC datatjenester for advokater

|

KYC er nøkkelen i kampen mot økonomisk kriminalitet – spesielt for advokater. Lær hva det betyr i praksis og hvordan våre datatjenester kan øke din effektivitet. Lær mer på vårt webinar 19 september.

AML/KYC datatjenester for advokater

Økonomisk kriminalitet kjenner ingen landegrenser, og er tett knyttet til kriminelle handlinger som narkotikahandel, menneskehandel, smugling, våpenhandel og terrorfinansiering. Tietoevry er en viktig aktør i flere deler av verdikjeden for å bekjempe blant annet hvitvasking, og et av de mest sentrale begrepene som en rapporteringspliktig må ha et aktivt forhold til er "Kjenn-din-kunde", eller "KYC" som det også kalles.

I dette webinaret gir vi deg som advokat et innsiktsfullt innblikk i hvordan vi håndterer AML/KYC-utfordringen, og hvordan vi jobber på lag med ulike fagmiljøer, partnere og kunder for å bidra med det vi kan best – gode dataløsninger. Du vil få praktisk innsikt i hva dette innebærer i din yrkespraksis, samt hvordan våre nyeste datatjenester skaper solide forutsetninger for å styrke din effektivitet som advokat.

Webinaret vil bli avholdt den 19. september kl. 9:00 - 9:30. Vi vil ta for oss relevante casestudier og demonstrere hvordan våre løsninger kan integreres i ditt arbeidsmiljø. Det vil også være mulighet for å stille spørsmål.

Se webinaropptak her

Lær mer om våre AML/KYC relaterte tjenester her.

Bestill tilgang til Reelle rettighetshavere