Single Sign On (SSO) integrasjon

SSO er en litt enklere integrasjonsmetode for enkel tilgang til webtjenestene på infotorg. Den ivaretar automatisk pålogging med høy grad av sikkerhet og gir tilgang til de tjenestene den enkelte bruker er autorisert for.

Her sender kunden inn en url med diverse parametre for brukernavn, passord, etc. Dette logger brukeren automatisk inn til vår standard webtjeneste på infotorg. Her vil brukeren få tilgang til de tjenestene som pålogget brukerident er autorisert for.

For å benytte SSO er det nødvendig med:

  • Avtale
  • Brukernavn/passord
  • Tillatelse fra dataeier (gjelder ikke alle tjenester)

doc_pdf_icon.png Last ned dokumentasjon om SSO her

OBS! Ved benyttelse av Det sentrale folkeregisteret så gjelder de samme krav også ved bruk av SSO. Det vil si at det må leveres inn en egenerklæring og IP-adresser må oppgis. I tillegg må kunden ha tillatelse og avtale om bruk av Folkeregisteret.

Webservices API

Information Services tilbyr webservices grensesnitt for en rekke ulike private og offentlige informasjonstjenester. Vi tilbyr også en rekke ajourtjenester fra de samme tjenestene.

For utviklere

Integrasjon

Med integrasjon mot våre systemer kan du koble informasjon fra aktuelle registre rett inn i dine data.

Les mer om integrasjon

Vil du vite mer om tjenestene våre

Les mer om hvilke tjenester du kan få tilgang til via infotorg. Det er gratis å bli kunde, og du betaler kun for oppslag i tjenestene.

Se alle tjenester