Integrasjon

Infotorg tilbyr integrasjoner for en rekke ulike private og offentlige informasjonstjenester. Med integrasjon kan du koble informasjon fra aktuelle registre rett inn i dine data. Det gir direkte tilgang til alle data du trenger i egne kunderegistre, saksbehandlingsløsninger og fagløsninger. Vi tilbyr to integrasjonsmuligheter.

Webservices API / Program-til-program

Med webservices integrerer du sømløst eget fagsystem til infotorgtjenester. Dette muliggjør effektiv innhenting av oppdatert informasjon på rett sted og til rett tid som del av dine arbeidsprosesser.

Les mer om Webservices her

Single Sign-On

SSO er en litt enklere integrasjonsmetode for enkel tilgang til webtjenestene på infotorg. Den ivaretar automatisk pålogging med høy grad av sikkerhet og gir tilgang til de tjenestene den enkelte bruker er autorisert for. 
Ytterligere beskrivelse av vår SSO løsning kan du finne her (PDF).

Les mer om SSO integrasjon her.

Krav til begge integrasjonstyper

  • Integrasjonsavtale med infotorg
  • Brukernavn/passord

Enkelte registre kan kreve godkjenning fra dataeier.

For bestilling av avtale, brukernavn og passord – trykk her.

Når du har fått på plass avtale, kan du finne ytterligere informasjon, spesifikasjon og retningslinjer om våre integrasjoner, via dette dokumentet (PDF) og ved å følge lenkene under.

IP-adresser

Om du trenger IP-adressen til ws.infotorg.no er dette 195.225.8.159
Dersom du trenger IP til TEST er det 89.250.113.108,  PROD: 81.93.174.61

Nyttige lenker

Spesifikk integrasjonsinformasjon

Webservices API

Information Services tilbyr webservices grensesnitt for en rekke ulike private og offentlige informasjonstjenester. Vi tilbyr også en rekke ajourtjenester fra de samme tjenestene.

For utviklere

Single Sign-On (SSO)

SSO er en litt enklere integrasjonsmetode for enkel tilgang til webtjenestene på infotorg. Den ivaretar automatisk pålogging og gir tilgang til de tjenestene brukeren er autorisert for.

Les mer om SSO

Vil du vite mer om tjenestene våre

Les mer om hvilke tjenester du kan få tilgang til via infotorg. Det er gratis å bli kunde, og du betaler kun for oppslag i tjenestene

Se alle tjenester