Arranger klimakonkurranse

Arranger klimakonkurranse

|

Bli med i en klimakonkurranse og bygg en bærekraftig kultur sammen. Klimakonkurranse er enkelt å iverksette og dere kan måle klimaeffekt av egne tiltak.

Ducky en av våre partnere på bærekraftsområdet. De har utmerket seg i flere sammenheng ifht konsepter og muligheter knyttet til klimaarbeid tilpasset ulike virksomheter. Ducky arrangerer klimakonkurranser, som alle virksomheter har mulighet for å delta i høst. Benytt deg av rabattkoden infotorg2023 ved bestilling.

Hvordan fungerer konkurransen?

I to uker konkurrerer dere internt  på lag og eksternt mot andre selskaper. Målet er å gjennomføre og registrere flest mulig klimapositive hverdagsaktiviteter gjennom en visuell plattform på nett. Hver dag bruker dine medarbeider noen minutter på å logge sin innsats for klimaet, f.eks at de dusjet kortere, reiste kollektivt eller slo av unødvendige lys. I plattformen ser du hvor mye CO_2_e du sparer ved å gjennomføre de ulike aktivitetene. Slik lærer vi hvordan små tiltak har effekt, og vinnere blir laget og selskapet som sparer mest  CO_2_e i perioden! Meld din virksomhet på konkurransen her.

Klimakonkurranser gir direkte effekt på miljøet

Trondheim kommune er en kommune som arrangerte klimakonkurranse, og sparte 49 tonn CO2 per deltager. I kommunen, som har om lag 15000 ansatte, deltok om lag 3300 ansatte. 17822 aktiviteter ble loggført.  49 tonn CO2-ekvivalenter ble spart som en konsekvens av deltakelse i konkurransen. Smartbysjef i Trondheim Øyvind Tanum er fornøyd! Se mer om Trondheim kommunes erfaringer her.

3 alternativer for klimakonkurranser

  1. Delta i Klimakonkurransen, som arrangeres ver høst og vår, i regi av Ducky og Framtiden i Våre Hender. Neste runde settes i gang 17-31. Oktober!
  2. Arranger egen intern konkurranse i din virksomhet. Dette kan gjøres når som helst i året
  3. Arranger felles konkurranse med flere samarbeidspartnere innenfor et geografisk område; eksempelvis kommune eller fylkeskommune, i valgfri periode.

Meld din virksomhet på konkurransen her

Som samarbeidspartner med Ducky tilbyr vi 20% prisreduksjon, for virksomheter som inngår avtale om å delta i en klimakonkurranse 17-30 oktober, 2023. Bruk rabattkoden infotorg2023 ved bestilling.

Vil du vite mer, send en mail til enten oss (onlineservice@tietoevry.com) eller Ducky (sofie@ducky.eco).

10 tips for å lykkes med dataanalyse

Sitter din bedrift på mye egne data som dere ønsker å benytte på en smartere måte?

Les mer